Wie zijn wij

Tejatergroep Gemert is een stichting die al meer dan 30 jaar bijzondere producties maakt. De groep in 1987 opgericht door Francis Slits. Spelers en bestuursleden laten zich kenmerken door betrokkenheid en gedrevenheid. Producties van de Tejatergroep roepen bij het publiek vaak verwondering en bewondering op. Dit vanwege de vaak gedurfde repertoirekeuze, de eigenzinnige vormgeving en de bijzondere speelwijze. Naast het optreden in theaters in de regio speelt Tejatergroep Gemert steeds meer op locaties die een extra dimensie geven aan de producties.

Francis Slits is de vaste regisseur van de groep. Daarnaast worden van tijd tot tijd gastregisseurs gevraagd voor een regie. Regelmatig geven gastdocenten  verdiepingscursussen voor de spelersgroep.  Tejatergroep Gemert organiseert spelcursussen voor mensen die kennis willen maken met toneelspel. Afhankelijk van de belangstelling en het aanbod zijn er cursussen voor beginners en gevorderden.

 

Via een periodieke Nieuwsbrief naar een groot adressenbestand wordt het potentiële publiek op de hoogte gehouden van de actuele activiteiten van de groep. U kunt zich via onderstaand mailadres of via de site hier ook voor opgeven.

Tejatergroep Gemert weet zich verzekerd van een redelijk vast publiek en bovendien blijkt, dat wie eenmaal geraakt wordt door producties van Tejatergroep Gemert, zich ook schaart bij dit publiek.

Vragen en informatie over Tejatergroep Gemert:

www.tejatergroepgemert.nl of tejatergroep-gemert@hotmail.com

Graag tot ziens bij een van onze producties of spelcursussen.

Bestuur: Stef Krol (voorzitter), Yvonne Hoekx (secretaris), Fred van Bakel (penningmeester), Leon Verhoeven (bestuurslid) en Anita Werts (bestuurslid).